Sarri zit met defensieve zorgen in aanloop naar de wedstrijd tegen Frankfurt


Foto: © photonews 02 mei 2019 17:13

Chelsea speelt vanavond de heenwedstrijd in de halve finale van de Europa League op het veld van Eintracht Frankfurt. Chelsea kampt met heel wat blessures voor de belangrijke wedstrijd.

Met nog twee speeldagen op het programma in de Premier League, is Chelsea nog niet zeker van de top vier en een ticket voor de Champions League.

Het ticket voor het kampioenenbal via winst in de Europa League is dus een handig vangnet voor de Blues. Bovendien zou de Europa League hun seizoen ook wat meer kleur geven.

Maar daarvoor moet Chelsea dus eerst voor bij Frankfurt. In aanloop naar de wedstrijd had Maurizio Sarri het over de blessures binnen zijn team.

“We zitten in de problemen achterin”, vertelde Sarri tegenover The Daily Mail. “Gary Cahil kampt met een achillespeesblessure en is er donderdagavond niet bij. Het seizoen van Antonio Rüdiger is voorbij.”

Door de blessures van de twee centrale verdedigers, komt Chelsea dus in personeelsproblemen centraal achterin. Enkel Andreas Christensen, David Luiz en de achttienjarige Ethan Ampadu blijven over.

“De laatste twee trainingen gebruikten we rechtsachter César Azpilicueta centraal”, vertelde Sarri nog. 

Desondanks lijkt Sarri donderdagavond gewoon te starten met het duo Luiz-Christensen. Als Azpilicueta toch naar het centrum schuift, komt Davide Zappacosta wellicht in de ploeg op rechts.

Europa League \\ Chelsea \\ Eintracht Frankfurt
 
 
 
Reacties.