"'We gaan naar Barcelona', ik dacht dat hij Espanyol bedoelde": het verhaal achter een van de vreemdste transfers van 2019

02 mei 2019 22:05

Op de redactie moesten we toch ook twee keer lezen voor we het goed en wel beseften: 'Boateng naar Barcelona? Zeker dat het zijn broertje niet is?' vroeg iemand zich af. Nee hoor, het ging wel degelijk om Kevin Prince Boateng.

Bij Goal deed de Ghanese aanvaller zijn verhaal. "Mijn manager moest maar zo goed niet zijn", begon Kevin Prince Boateng zijn verhaal. "Hij zei me dat ik goed moest spelen tegen Inter, want er kwam iemand kijken. Mijn coach bij Sassuolo vertelde me hetzelfde, maar over wie het ging hielden ze achter."

"De druk deed me goed en ik speelde een uitstekende match.'We gaan naar Barcelona', zei hij, en ik dacht dat hij Espanyol bedoelde. Het drong pas tot me door toen ik een van hun mensen aan de telefoon had", zei Boateng.

Ondanks de schaarse speeltijd die hij krijgt, heeft hij zich de overstap nog niet beklaagd. "Mijn ploegmaats zijn Suarez, Coutinho, Dembélé en Messi. Ik wil ook graag spelen, maar ik begrijp de situatie. Ik blijf alles geven", besloot de aanvaller met 150 competitieminuten op zijn teller.

Hannes Van Gael

La Liga \\ Barcelona \\ Celta De Vigo
 
 
Reacties.