Kan 'Operatie Propere Handen' invloed hebben op toekomst bekerheld KV Mechelen? "Daar wil ik nu niet over praten"


Foto: © photonews 02 mei 2019 08:30

KV Mechelen won woensdag de finale van de Beker van België tegen AA Gent. De absolute uitblinker had het achteraf over zijn toekomst.

De Mechelse situatie is op zijn minst bizar te noemen. Normaal speelt het volgend jaar in 1A én de Europa League, maar door het matchfixingsschandaal dreigt het dat Europese ticket te verliezen én te worden teruggezet naar 1B.

"Ik heb gezegd dat ik heel tevreden ben bij KV Mechelen. Ik hoop echt dat we nu promoveren, ik ben benieuwd hoe het zich nu zal ontwikkelen. Met Malinwa naar 1A, dat zou me echt enorm veel deugd doen", aldus Verrips achteraf. 

"Over de zaak en de mogelijke afhandeling daarvan? Het is vandaag feest en daar wil ik nu eigenlijk liever niet over praten, ik hoop dat je dat kan verstaan. Die Beker blijft sowieso op het palmares staan, het kampioenschap ook. Dat heb ik maar mooi meegenomen sowieso."

Verrips begon dit seizoen nog op de bank, maar groeide uit tot de beste doelman in 1B. Ook in de bekerfinale was hij één van de absolute uitblinkers van Mechelen. 

Beker van België \\ KAA Gent \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.