OHL-coach toont zich erg ambitieus voor volgend seizoen


Foto: © photonews 02 mei 2019 18:48

Vincent Euvrard leidde OHL naar het behoud en zelfs winst in play-off 2. Samen met Frank Vercauteren vormt hij een stevige tandem.

“Ik wist van bij het begin dat we ons zouden redden”, vertelde Euvrard op de clubsite. “In het begin legde ik de focus op het defensieve aspect. Voor mijn komst slikten we gemiddeld 1,9 doelpunten per wedstrijd. Zo kan je geen wedstrijden winnen.

“Op stage hebben we een aantal zaken geëvalueerd en stelden we ons een nieuw doel: play-off 3 winnen. Dat doel hebben we pas gecommuniceerd nadat het behoud binnen was”, verklaarde Euvrard, die zich meteen ambitieus toonde: “Als we volgend jaar een heel seizoen het huidige niveau kunnen halen, pakken we de titel of zullen we er alleszins heel erg dicht bij zijn.”

“We mogen geenszins achteroverleunen nu en blind zijn voor onze tekortkomingen. Er zijn twee kwaliteiten voor mij onmisbaar als je succesvol wilt zijn in topsport, maar ook in het leven”, vertelde de Leuvense coach

“Competitiviteit, de drive om te winnen en resultaten te behalen is de eerste. Daarnaast de honger om beter te worden, de drang om altijd weer beter te doen. De constante zoektocht naar dat ene detail dat het verschil maakt", besloot Euvrard.

OH Leuven
 
 
 
Reacties.