Manager geeft meer duiding bij transfer Trossard: "Voor minder dan 20 miljoen heb je Leandro niet"


Foto: © photonews 03 mei 2019 11:14

Niemand die eraan twijfelt dat Leandro Trossard straks Genk gaat verlaten. De 24-jarige flankspeler is klaar voor de volgende stap. Al zal het een serieuze afweging worden waar hij het best naartoe kan gaan.

Want aan interesse zal er straks geen gebrek zijn. Ronkende namen uit Duitsland en Engeland staan voor hem al in de rij. Zo wordt hij genoemd als de vervanger van Thorgan Hazard bij Borussia Mönchengladbach. Maar dat ziet zijn manager, Josy Comhair, niet gebeuren.

 “Als je Ndidi voor 17 miljoen verkoopt, kan je Leandro voor 20 verkopen, weet ge niet. Voor minder dan 20 miljoen heb je Leandro niet. En dat betaalt Gladbach niet. Wolfsburg? Er is nog met geen enkele club een akkoord. Maar ich denk wel dat Duitsland een mooi land is voor hem", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Via Duitsland kan je nog een stap ­hogerop zetten. Want bij Arsenal zit je al meteen op het hoogste niveau en kan je bijna alleen nog maar zakken. Maar ja, het kan ook Arsenal worden. Alles zal afhangen van hoe graag ze hem willen. De trainer wordt een belangrijke factor. China of Rusland wordt het alleszins niet: hij wil de Europese top bereiken. Kan hij ook."

KRC Genk \\ Arsenal
 
 
 
Reacties.