Na het 'relletje': Hamdi Harbaoui komt terug op gesprek met Francky Dury

03 mei 2019 15:17

Hamdi Harbaoui is goed op weg om - opnieuw - topschutter te worden in de Belgische competitie. Al moet hij dan wel Ally Samatta van KRC Genk kunnen afhouden. De voorbije weken leek er wat ruis op de lijn te zitten met coach Dury, maar er volgde een goed gesprek.

"De domme gele kaart die ik had gepakt en de schorsing tegen Union hadden me pijn gedaan, de coach had ons ook gevraagd om te reageren en dat wilden we echt doen. We wilden de naam Zulte Waregem eren en ook onze supporters om het seizoen goed te beëindigden. Deze mentaliteit willen we laten zien, nog vier keer", aldus Hamdi Harbaoui na de overwinning tegen Cercle Brugge.

"Het gesprek met Dury was heel positief voor ons allebei, dat zal zeker niet meespelen in een eventuele beslissing om al dan niet te vertrekken. Ik maak hier mijn goals, ik voel me goed, er is hier veel stabiliteit en ik hou van Waregem."

Goed gesprek

Een paar weken geleden had de Tunesische spits nog openlijk kritiek gegeven via de sociale media op de coach, nadat die hem op de bank liet beginnen - ondanks de belofte om Harbaoui aan de topschutterstitel te willen helpen. "Er is inderdaad met de coach over gesproken, maar het heeft op mij geen litteken achtergelaten. Integendeel, het heeft zelfs voor een declic gezorgd bij mij."

"We hadden mindere matchen, ik snap ook dat de coach wil roteren voor de groep. Natuurlijk wil ik graag topschutter worden, maar ik snap ook wat de coach dacht. De discussie was heel goed, ik heb vertrouwen in de coach en in mijn teamgenoten dat ze me wel zullen helpen aan de topschutterstitel. De coach beslist of ik nog vier keer zal spelen, hij is de baas. Maar ik hoop er natuurlijk wel op."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Sporting Lokeren \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.