Overleg tussen Thorup en bestuur, coach ootmoedig na bekerfinale: "Heb me verontschuldigd bij de fans"


Foto: © photonews 03 mei 2019 08:11

KV Mechelen pakte de Beker van België, KAA Gent bleef met lege handen achter. "We vonden geen oplossing voor het Mechelse spel", gaf voorzitter De Witte achteraf aan. En dus mocht coach Jess Thorup het komen uitleggen bij het bestuur.

Zo stilaan lijkt niet langer de vraag of Jess Thorup de laan zal worden uitgestuurd, maar wel wanneer. Zondag wacht een belangrijk duel voor de supporters tegen Club Brugge, afhankelijk van hoe die wedstrijd zal evolueren is het einde van de samenwerking met Thorup mogelijk nabij.

Het Nieuwsblad weet alvast dat er woensdagavond al een onderhoud was tussen Louwagie, De Witte en Thorup om te spreken over wat er allemaal is foutgelopen tijdens de bekerfinale. Daaruit is nog geen definitief oordeel gekomen, maar het zet wel extra druk op de coach richting de klepper tegen blauw-zwart zondag.

Moeilijkste dag uit mijn carrière

Thorup zelf was woensdag enorm aangedaan door het verlies in de finale: "Dit is misschien wel de moeilijkste en lastigste dag uit mijn carrière. We hebben hier maanden naartoe gewerkt, we geloofden erin dat we het konden verwezenlijken en nu staan we hier met niets."

"Ik heb me verontschuldigd bij de supporters na de match. Ik heb hen gezegd dat het me speet. Ze waren met meer dan 200 bussen naar Brussel gekomen en hebben er alles aan gedaan om ons te steunen, maar wij hebben hen teleurgesteld."

Beker van België \\ KAA Gent \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.