De Decker over zijn toekomst bij Antwerp: "Ik heb een uitdaging nodig"

03 mei 2019 11:50

Wim De Decker leidde Antwerp naar eerste klasse en nam daarna genoegen met een rol als sidekick van Laszlo Bölöni. Een bewuste stap om te leren. Maar straks voelt hij zich ook klaar voor een grotere rol, want De Decker is en blijft ambitieus.

De Decker voelt zich goed als T2 en wil volgend seizoen dat nog een jaartje doen, maar daarna.... "Ik moet zeggen dat ik het trainersvak steeds meer ben gaan appreciëren. Maar ik heb altijd een uitdaging nodig, ik moet getriggerd worden. Ik zit niet graag vastgebakken in één ding. Ik zie me later dus nog wel in een ander verhaal stappen", zegt hij in GvA.

Maar dat kan evengoed bij Antwerp gebeuren. "Mijn verhaal is hier nog niet geschreven", aldus de man die graag als manager naar Engels model wil werken. “Ik zou zoiets wel zien zitten, ja. Iedereen weet intussen wel dat ik geen trainer ga worden die van postje x naar postje y zal gaan en dan naar postje z. Daar ga ik niet in mee. Ik denk liever aan de lange termijn. Aan doorstroming van de jeugd ook, dat soort zaken.”

Johan Walckiers

Antwerp
 
 
Reacties.