De hele G5 ligt aan zijn voeten, maar goalgetter heeft duidelijke mening wat betreft zijn toekomst

04 mei 2019 23:47

Zeven doelpunten in evenveel wedstrijden in play-off 2 en steevast het hof gemaakt door diverse Belgische topclubs: het gaat Felipe Avenatti voor de wind. En waar zijn toekomst ligt?

Bologna leende Felipe Avenatti dit seizoen uit aan KV Kortrijk en dat lijkt voor hen een goede investering te zijn geweest. Met vijftien doelpunten is hij bij de Kerels dan ook uitstekend bezig: "Het loopt goed ja, ik wil er graag nog een paar bijdoen de komende wedstrijden", is zijn honger nog niet gestild.

Makelaar houdt zich bezig met de randzaken

Daarna wacht mogelijk een toptransfer. De volledige G5 uit de Jupiler Pro League polste ondertussen al naar de Uruguayaanse spits, die de clubs voor het uitkiezen lijkt te hebben. "Waar mijn toekomst ligt? Dat weet ik niet."

"Met dat soort randzaken is mijn manager bezig, mijn focus ligt voorlopig volledig op KV Kortrijk. Laat mij maar gewoon doelpunten maken, de rest zien we daarna wel weer." Eerder werd al duidelijk via zijn makelaar dat enkel Anderlecht en Club Brugge hem zouden kunnen betalen. Wordt ongetwijfeld vervolgd ...

Aernout Van Lindt

Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ KV Kortrijk \\ SK Beveren
 
 
Reacties.