"Allemaal vallen in de rechthoek": Essevee reageert met de glimlach op topschutterstrijd

05 mei 2019 18:19

Ally Samatta kwam opnieuw (even) naast Hamdi Harbaoui in de topschuttersstand, dus is het aan de Tunesische goalgetter om op Moeskroen de netten te doen trillen.

Zelf gaf Harbaoui aan niet al te veel bezig te zijn met de zaak: "Maar het is wel goed dat het nog spannend blijft, dat houdt ons tot het einde van de competitie bezig en kan ons nog pushen" - lees het HIER nog eens integraal na.

Francky Dury en de rest van Essevee willen Harbaoui graag aan een tweede topschutterstitel op een rij helpen, al is de vraag natuurlijk: hoe moeten ze dat dan gaan doen? De spits hoopt alvast nog alle matchen te mogen spelen, ook al roteert Dury al eventjes - ook voorin.

Topschutter?

"De topschutterstitel van Hamdi? We proberen ons te laten vallen in de zestien en dan kan hij een strafschop omzetten", kon er bij Sandy Walsh alvast een grapje vanaf. "Ach, we moeten gewoon spelen en hij staat er wel, hij is een spits."

"We willen vooral de komende weken nog iets laten zien in de competitie. De heenronde van play-off 2 was niet goed, in de terugronde willen we dat goedmaken - ook voor de supporters."

Aernout Van Lindt

Zulte Waregem \\ Moeskroen
 
 
Reacties.