Chelsea binnenkort Hazardloos? Kylian tekent voor 4 jaar bij Cercle

05 mei 2019 21:09

Cercle Brugge heeft met Hazard een grote naam aangekocht. Het gaat weliswaar om Kylian Hazard, de jongere broer van Eden en Thorgan. Dit jaar speelde hij al op huurbasis bij de Vereniging.

Het was al een poos bekend dat Cercle Brugge langer in zee wilde met Kylian Hazard, maar dan moest er eerst een akkoord gevonden worden met eigenaar Chelsea. Het leek er even op dat hij een jaar langer op huurbasis zou overkomen, maar Cercle kwam zondagavond zelf met nieuws.

"Cercle Brugge en Chelsea FC bereikten een akkoord met betrekking tot de definitieve overgang van Kylian Hazard naar Cercle Brugge en dit vanaf 1 juli 2019. Kylian tekende een contract dat hem voor de komende 4 seizoenen aan groen-zwart bindt", stond er te lezen op de webstek van het Brugse team.

Het is overigens de eerste zomertransfer van de Vereniging. Kylian is al de tweede Hazard die bij Chelsea vertrekt. Eerst werd Thorgan weggekocht door Mönchengladbach en nu is het de beurt aan Kylian.

Eden is straks de laatste die de Londense club verlaat. Zijn transer naar Real Madrid is nog niet officieel, maar de ereronde die hij vandaag maakte doet die vermoedens alleen maar sterk toenemen.

Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.