Interim-coach geeft met Cercle nog een 2-0 bonus uit handen: "Erg frustrerend om zo te verliezen"

05 mei 2019 14:39

Bij Cercle Brugge is José Jeunechamps voorlopig de interim-coach na het ontslag van de Fransman Laurent Guyot. Al kon de 52-jarige Luikenaar de Vereniging (nog) niet naar een bevrijdende overwinning leiden. Integendeel, het 2-3 verlies tegen Union smaakte erg zuur.

Cercle Brugge leek na twee goals van Taravel de schaapjes op het droge te hebben. Tot de 82e minuut was er geen vuiltje aan de hand, maar dan scoorde Union nog drie keer in goed tien minuten. "We kwamen 2-0 voor dus het is erg frustrerend om op deze manier te verliezen. Maar we moeten proberen om het positieve van deze wedstrijd te onthouden", aldus de voorlopige T1. 

"Union puurde moed uit de 2-1 en daarna gingen we helemaal kopje onder. Union heeft nu eenmaal een goed collectief met enkele sterke individuen", gaf Jeunechamps toe. 

Mentaal

"Het wordt zaak om te blijven werken, zeker aan de mentale sterkte. Maar het belangrijkste is dat ik opnieuw een ploeg heb gezien die wilde voetballen. Of deze nederlaag hard aankomt? Het zou hypocriet zijn om te zeggen dat ik niet graag win. Het is erg pijnlijk om op deze manier te verliezen", besluit Jeunechamps. 

Bart Ver Elst

Cercle Brugge \\ Union SG
 
 
Reacties.