Cercle bereikte gisteren akkoord: Hazard blijft bij de Vereniging

05 mei 2019 11:44

Er was heel wat onduidelijkheid over de toekomst van Kylian Hazard. Normaal gezien zag Chelsea een extra jaar Cercle Brugge niet zitten en moest de aanvaller terugkeren naar Londen. Maar nu is er blijkbaar toch een akkoord uit de bus gevallen.

Cercle-directeur Francois Vitali liet al weten dat hij Hazard nog een jaartje wil houden en hij maakte zich sterk dat hij dat rond kon krijgen. Gisteren bevestigde Kylian zelf in de businesslounches van Jan Breydel dat hij ook volgend seizoen voor de Vereniging speelt, weet Het Nieuwsblad.

Ook vader Thierry was aanwezig op de match tegen Union, wat laat uitschijnen dat er eerder op de dag een akkoord werd bereikt. Kylian zelf speelt niet meer dit seizoen omwille van een spierblessure, maar kon dit seizoen toch flitsen van zijn talent laten zien. 

Na de 2-3 nederlaag tegen Union stond Vitali overigens de pers te woord in de mixed zone. "Ik heb niets van de match gezien, maar ik kan jullie niet zeggen waarom", glimlachte de Fransman. Gesprekken met de entourage en het management van Hazard lagen dus aan de basis. 

Bart Ver Elst - Johan Walckiers

Cercle Brugge \\ Union SG
 
 
Reacties.