De reacties van de coaches: "Drie goals zowat het enige positieve" vs "Van efficiëntie gesproken"

05 mei 2019 16:50

Soms kan je het resultaat van een wedstrijd niet altijd spiegelen aan het geleverde spel van beide ploegen. Beerschot Wilrijk tegen Westerlo was zo'n wedstrijd. De thuisploeg was bijzonder efficiënt en de bezoekers schoten pas in de tweede helft wakker.

De coach van Beerschot Wilrijk, Stijn Vreven, kon niet veel positief zeggen en zag van zijn team een erg matige wedstrijd. Bob Peeters prees de efficiëntie van de tegenstander en de tweede helft van zijn team.

"De eerste helft was erg slap van ons en toch gaven we weinig weg. Placca rondde hun eerste aanval knap af en bij zijn tweede strafte hij een handsbal af, van efficiëntie gesproken. Daarnaast waren er langs onze kant ook mogelijkheden waarbij we konden en zelfs moesten scoren", luidde het oordeel van de bezoekende coach.

"Proficiat, Placca"

"In de tweede helft speelden we powerplay en knokten we verdiend terug tot 2-2. Zij kwamen amper over de middenlijn, maar opnieuw maakte Placca het goed af. Al gingen de verdediging en de doelman niet vrijuit op die fase", voegde Bob Peeters er nog aan toe.

"We zijn tevreden met de overwinning, de eerste tegen Westerlo in eigen huis sinds het bestaan van Beerschot Wilrijk. Proficiat ook aan Placca die lang en hard heeft gevochten om te staan waar hij nu staat na zijn blessure. Veel positiefs valt er, naast dat en onze drie goals, niet  te zeggen over onze prestatie", aldus Stijn Vreven.

Hannes Van Gael

Westerlo \\ Beerschot
 
 
Reacties.