Kan Moeskroen vanavond een eerste keer winnen in play-off 2?

05 mei 2019 11:00

Vanavond staat in groep B van play-off 2 de wedstrijd tussen Moeskroen en Zulte Waregem op het programma. Zulte Waregem staat gedeeld derde met 7 op 21. Moeskroen staat moederziel alleen laatste met één puntje.

Moeskroen had een ijzersterk tweede deel in huis van de reguliere competitie, maar in play-off 2 loopt het heel moeizaam. Ze konden nog maar één punt pakken. Vorige week werd nipt verloren van KV Kortrijk met 2-3.

Vanavond wil Bernd Storck, dat dicht bij een overstap naar Herta Berlijn staat, een eerste keer winnen in play-off 2.  Storck kan eindelijk terug een beroep doen op Manuel Benson. De flankaanvaller is terug uit blessure.

Zulte Waregem won vorige week met duidelijk 6-2 cijfers van Cercle Brugge en dat kunststukje willen ze vanavond nog wel eens overdoen op het veld van Moeskroen. Harbaoui was vorige week de grote man met drie doelpunten.

Kan Zulte Waregem winnen op het veld van Moeskroen? Dan levert een gokje van 10 euro bij UNIBET 32.5 euro op. Als Moeskroen wint, levert een gok van 10 euro 20.08 euro op. 

Nils Wens

Zulte Waregem \\ Moeskroen
 
 
Reacties.