Nog vier matchen en het verhaal van Wesley is uit in België... En hij heeft duidelijk beeld van wat en waar hij naartoe wil

05 mei 2019 08:03

Club Brugge blijft hopen op de landstitel. Dan moeten ze wel op een serieuze terugval van Racing Genk beginnen rekenen en zelf hun onderling duel winnen. Maar eerst Gent kloppen. En Wesley Moraes wil daar voor de goals zorgen. Hij wil immers langs de grote poort vertrekken. 

Na dit seizoen vertrekt de boomlange Braziliaan. Maar naar waar? "De Premier League heeft mij altijd gecharmeerd", klinkt het in HLN. "Anderzijds kan eender welke mooie club in een topcompetitie even interessant zijn. Een Europese topclub of eerder een subtopper, dat zullen we zien. 't Moet gewoon aantrekkelijk zijn. Je wil spelen en vertrouwen voelen. Belangrijk zijn - niet zomaar één van de zovele spitsen die er rondlopen."

En ondanks zijn afkomst is hij niet alleen met geld bezig. Brugge wees al een transfer naar China af waar hij 3 miljoen euro per jaar kon verdienen. "Voetbal is meer dan geld, weet je. Die aanbieding uit China, dat was lastig, ja. Maar ik denk niet dat ik het op jonge leeftijd ooit zou doen. Het totaalplaatje moet kloppen en dat is wat China betreft niet het geval. Wat is geld wanneer je niet gelukkig bent?"

Johan Walckiers

Club Brugge
 
 
Reacties.