Ex-Anderlechtspeler: "Stel Karim Belhocine aan als T1"


Foto: © photonews 06 mei 2019 11:50

Karim Belhocine kende geen gemakkelijke start toen hij van de ene dag op de andere de fakkel moest overnemen van Fred Rutten. Tegen Standard moest zijn ploeg bijna de hele match met tien tegen elf verder, maar toch wist Anderlecht de match naar zich toe te trekken.

Voor Olivier Deschacht was Karim Belhocine de man van de match tussen Sporting Anderlecht en Standard: "Chapeau voor Karim Belhocine! Hij is erin geslaagd om het team opnieuw te lanceren, terwijl iedereen dacht dat het dood was. Ik zag een strijdlust en wil om te winnen die er niet meer was onder Rutten. En Belhocine heeft ook goede keuzes gemaakt: Cobbaut en vervolgens Saelemaekers als linksachter, dat is beter dan Milic of Lawrence."

Bevestiging

In een interview met de Franstalige krant La Dernière Heure/Les Sports gaat de voormalige verdediger van les Mauves zelfs nog een stap verder: "Ik zou de directie aanraden om Karim tot T1 te benoemen voor het volgende seizoen. Op die manier komt er tenminste al vroeg duidelijkheid. Als speler wil je graag dat dergelijke zaken op tijd worden beslist. En ik denk dat ook de supporters het voetbal van Belhocine wel op prijs stellen."

In ieder geval heeft de overwinning tegen de Luikse rivaal veel goeds gedaan in het Constant Vandenstockstadion.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Sporting Lokeren \\ Standard
 
 
 
Reacties.