Cercle Brugge geeft het nog helemaal weg: "Eerste keer dat ik twee keer scoor in een match"


Foto: © photonews 07 mei 2019 17:20

Met een 2-0 bonus leek Cercle Brugge zaterdagavond de schaapjes op het droge te hebben, maar dan was er plots de heuse Union-show met drie goals op amper twaalf minuten tijd. De teleurstelling was dan ook groot bij verdediger Jérémy Taravel, goed voor twee doelpunten.

In het Jan Breydelstadion zetten ze rond de 80e minuut het feestgedruis al in, maar toch liep het nog helemaal fout voor de Vereniging. "Union was nooit echt heel gevaarlijk", vertelde Taravel. "We hadden controle over de match, maar na die 2-1 hadden we de schrik te pakken. Het werd 2-2 en dan viel ook nog die 2-3."

"Heel jammer, want een overwinning had deugd gedaan. Ook voor onze fans. Ik snap dat zij het momenteel niet gemakkelijk hebben. Er resteren ons nu nog drie matchen, dus hopelijk kunnen we opnieuw het beste Cercle laten zien."

2 goals

Voor Taravel smaakte de nederlaag extra zuur. De Franse verdediger scoorde met het hoofd en maakte in de tweede helft ook nog een beauty met zijn linker. "Het is de eerste keer dat ik twee keer in één match scoor", aldus Taravel. "Vooral de tweede goal was erg mooi. Normaal laat ik die ballen aan Xavier (Mercier, red.), maar nu was het toch iets meer voor een linkervoet. Jammer dat het niks oplevert."

Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.