KBVB geeft blunder toe en stuurt excuses naar managementbureau


Foto: © photonews 07 mei 2019 20:38

One Goal Management, het kleine makelaarsbureau, waar de speurders vorige maand binnenvielen in verband met de transfer van Aleksandar Mitrovic heeft excuses gekregen van de KBVB. Die hadden de transfer verkeerd laten noteren in hun documenten.

De KBVB stuurde dan ook een brief met excuses, liet de advocaat van One Goal Management dinsdag weten aan Belga. Op de KBVB-website stonden ze genoteerd als tussenpersoon in de transfer van de Servische aanvaller van Anderlecht naar Newcastle.

De speurders vonden dat verdacht en vielen binnen in hun kantoor, maar Grégory Ngunga - de eigenaar van One Goal Management - bleef volhouden dat hij met die transfer niks te maken had.

“Wij noteren dat kennelijk verkeerdelijk melding gemaakt werd van het feit dat in het kader van voormelde transactie een vergoeding werd betaald aan ONE GOAL MANAGEMENT BVBA, daar waar de tussenpersoon die deze vergoeding mocht ontvangen het bedrijf ONE GOAL SPORTS MANAGEMENT zou betreffen”, laat de KBVB weten

“Daarmee staat ontegensprekelijk vast dat mijn cliënt, zoals hij altijd heeft beweerd, niets te maken heeft met deze zaak en zich op geen enkele manier heeft ingelaten met strafbare feiten”, aldus advocaat Dierynck.

Jupiler Pro League
 
 
 
Reacties.