Deze zomer wel transfer voor 'kind van het huis': "Zie me in België voor niemand anders dan Antwerp spelen"

07 mei 2019 11:03

Eén telefoontje van Luciano D'Onofrio en hij kan een nieuwe verdediger aan zijn kern voor volgend seizoen toevoegen. Ritchie De Laet zou staan te springen om voor de club van zijn hart te spelen.

Antwerp is de club van zijn hart. "Vorige ­zomer waren er al onderhandelingen, maar toen vroeg Aston Villa te veel. Indien de club me opnieuw belt en er valt iets te regelen, dan zeg ik niet nee. Is het niet nu, dan dient er zich de komende jaren misschien wel een kans aan. Ik ben nog maar dertig, hé", vertelt hij in GvA.

Hij speelde vorig seizoen al een half seizoen voor Antwerp, maar dat volstond niet. "Ik ben een kind van het huis, maar heb nooit écht voor Antwerp kunnen spelen, en dat knaagt. Ik heb me nog niet honderd procent ­kunnen geven voor de club waar ik zo van hou."

Ik zal Jelle eens bellen met de vraag of hij iets kan fixen

Misschien kan Jelle Van Damme een handje toesteken. Vorige keer bracht die hem in contact met Luciano D'Onofrio. “Ik zal hem eens sturen met de vraag of hij opnieuw iets kan fixen. Ik hoor Jelle nog regelmatig, net als de teammanager met wie ik bevriend ben geraakt. Of ik zelf nog contact heb met Luciano? Neen, maar die heeft het ­ongetwijfeld druk genoeg."

Johan Walckiers

Antwerp
 
 
Reacties.