Waasland-Beveren kan er op sociale media nog om lachen en verwijst naar keukens en regenbogen

07 mei 2019 21:35

Waasland-Beveren verloor op bezoek bij KV Kortrijk met 2-1 en kan daardoor zeker zijn groep in play-off 2 niet meer winnen. Alvast één zaak waar de KBVB en de Pro League zich al geen zorgen meer moeten om maken. De Wase Leeuwen verliezen overigens de glimlach niet.

"Na die 6 op 6 droomden we nog even dat er iets mogelijk was. Als we konden winnen in Kortrijk, dan was er misschien nog iets mogelijk", aldus Jur Schryvers.

"We wisten echter dat het moeilijk zou zijn voor ons tegen KV Kortrijk, dat het goed heeft gedaan in deze groep. Nu kunnen we de boeken sluiten."

Humor op sociale media

Over en sluiten dus voor de Waaslanders, die zo de kalender van play-off 2 en eventuele bestraffingen niet meer extra in de war kunnen sturen. Tijdens de match kon de cel sociale media van de Wase Leeuwen overigens nog wel uitpakken met een paar grapjes, inclusief eentje over keukens.

Aanleiding was een tweet over een regenboog in het Guldensporenstadion, een verwijzing naar Zulte Waregem. Een Kortrijk-fan reageerde over keukens en toen kwam er een grappig antwoord. Een beetje zelfspot, moet zeker kunnen.

Redactie

Zulte Waregem \\ KV Kortrijk \\ SK Beveren
 
 
Reacties.