Inter wil Lukaku, maar... eerst moeten deze zaken nog gebeuren

08 mei 2019 21:29

Waar ligt de toekomst van Romelu Lukaku? Internazionale ligt op de loer. Maar het is een verhaal van als en indien. Wat moet er gebeuren alvorens de Rode Duivel een verhuiswagen kan bestellen?

Feit: Internazionale wil zich deze zomer fors versterken. De laatste Scudetto dateert al van tien jaar geleden en ook in Europa valt er de laatste jaren weinig positief te vertellen over de Milanezen.

Feit: Antonio Conté is volgend seizoen zo goed als zeker de nieuwe coach van Inter. De Italiaan heeft één toptarget in gedachten: Big Rom. Hij moet voor de doelpunten zorgen.

Feit: Romelu Lukaku wil zelf niet langer koste wat kost op Old Trafford blijven. Meer zelfs: de aanvaller steekt zijn voorliefde voor de Serie A niet onder stoelen of banken. 

Budget vrijmaken én Icardi verpatsen

Maar er moet nog veel water richting zee vloeien vooraleer Big Rom effectief zijn krabbel zal zetten onder een verbintenis bij Inter Milaan.

Eerst en vooral moeten de Nerazzurri budget vrijmaken. Daarvoor moet Mauro Icardi verpatst worden. En liefst voor zoveel mogelijk geld. Real Madrid polste al even, maar de Madrilenen kunnen een woelwater momenteel missen als kiespijn.

Daarnaast hoeft Lukaku helemaal niet weg van Ole Gunnar Solskjaer en Manchester United. Voor minder dan negentig miljoen euro zal de telefoon op Old Trafford zelfs niet opgenomen worden. Wil Inter dat betalen? En dan hebben we het nog niet over de looneisen gehad. 

Feit: to be continued. Of in het Italiaans: per essere continuato.

Premier League \\ Serie A \\ Manchester United \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.