Mourinho ziet de echte held van de CL-stunt van Liverpool: "Dit is de weerspiegeling van zijn mentaliteit!"


Foto: © photonews 08 mei 2019 07:21

Liverpool deed dinsdagavond het onmogelijke... Barcelona kloppen met 4-0, dat had niemand verwacht. Alhoewel, José Mourinho zag het ook niet aankomen, maar had maar één naam in zijn hoofd aan wie dit te danken is.

Jürgen Klopp krijgt alle eer van The Special One. “Ik ken natuurlijk de spreuk ‘Impossible is Nothing’ en Anfield is één van die plaatsen waar het onmogelijke mogelijk kan worden, maar voor mij heeft deze comeback één naam: Jurgen", klonk het bij beIN Sports.

"Deze match ging niet om tactiek, filosofie, maar om hart en ziel. Met zijn fantastische empathie heeft hij deze groep van Liverpool-spelers gecreëerd. Ze riskeerden een fantastisch seizoen te eindigen zonder prijs, maar kijk: nu staan ze op één match van absolute Champions League-glorie."

Klopp heeft zijn eigen mentaliteit overgebracht op het team, zag Mourinho. "Jurgen verdient dat. Liverpool levert natuurlijk fantastisch werk, maar dit succes is toch vooral de weerspiegeling van zijn personaliteit. Zijn ‘fighting spirit’. Nooit opgeven. Nooit klagen omdat hij die of die speler mist. Omdat zijn spelers al zestig matchen gespeeld hebben. Waar andere trainers daar wel om zouden wenen. Zo is hij niet."

Champions League \\ Liverpool FC \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.