De opvallende speech van Jürgen Klopp voor onwaarschijnlijke comeback: "Ik denk niet dat het mogelijk is, maar..."


Foto: © photonews 08 mei 2019 11:10

Liverpool zorgde dinsdagavond voor één van de meest onwaarschijnlijke comebacks van de afgelopen jaren in de Champions League. De 3-0 nederlaag van in de heenmatch werd rechtgezet met een fabuleuze 4-0 zege op Anfield Road. Ook coach Jürgen Klopp kon het moeilijk vatten.

Barcelona was na de 3-0 in Camp Nou zelfs dé topfavoriet om het Kampioenenbal te winnen, maar daar stak Liverpool een stokje voor. Zelfs Klopp geloofde er nog amper in. "Ik heb voor de match tegen de jongens gezegd: 'ik denk niet dat het mogelijk is, maar omdat jullie het zijn, denk ik dat er wel een kans is.' Mijn spelers zijn echte reuzen. Het is echt ongelofelijk", aldus de Liverpool-coach. 

"Na het seizoen dat we gehad hebben. Alle blessures, alle wedstrijden, ... Ik denk niet dat je veel mensen gaat vinden die nog een penny op ons hadden ingezet voor deze match. Het is ongelofelijk om dan op het veld te komen en zo'n prestatie neer te zetten", vervolgt de Duitser. 

Briljant

"Ik ben heel erg trots dat ik de manager van deze ploeg ben. Het is geweldig wat mijn spelers gepresteerd hebben. Zo speciaal. Ik zal dit nooit vergeten. Ik weet niet of het nooit al gebeurd is en ik weet ook niet of het ooit nog eens zal gebeuren. De jongens hebben het gedaan en het was briljant", besluit Klopp. 

Champions League \\ Liverpool FC \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.