Eden Hazard: een pokerspel van honderd(dertig) miljoen euro


Foto: © photonews 09 mei 2019 09:30

Voor Eden Hazard is het al een tijdje een uitgemaakte zaak: hij wil volgend jaar voor Real Madrid spelen. Alleen houden ze bij Chelsea het been stijf.

Real Madrid wil honderd miljoen euro betalen om Hazard naar Bernabéu te halen. Niet slecht voor een speler die in de zomer van 2020 einde contract is. Toch wil Chelsea het onderste uit de kan halen. Volgens Het Laatste Nieuws willen de Blues 130 miljoen euro.

Chelsea speelt alleszins een gevaarlijk spelletje. Als het Hazard deze zomer niet kan verkopen, lijkt de kans klein dat het in januari volgend jaar nog een bedrag in de buurt van de honderd miljoen euro zal kunnen vangen. In de zomer van 2019 zouden ze hem zelfs gratis kunnen kwijtspelen.  

Hazard lijkt zich momenteel nog niet al te veel zorgen te maken. De transfermarkt sluit natuurlijk nog lang niet. Eden is ook niet de jongen die snel zal gaan dreigen of met slaande deuren  wil vertrekken.

Het liefst van al wil hij Chelsea verlaten met een trofee: de Europa League. Chelsea moet donderdagavond dan eerst nog wel voorbij Eintracht Frankfurt in de halve finale. Vorige week viel Hazard een half uur voor tijd in. Staat hij vanavond wel aan de aftrap?

Primera Division \\ Europa League \\ Chelsea \\ Real Madrid \\ Eintracht Frankfurt
 
 
 
Reacties.