Mechele: "Ik vraag me af of ik het niveau van de Premier League of de Bundesliga aankan"

10 mei 2019 11:14

Brandon Mechele speelt opnieuw een sterk seizoen voor Club Brugge. Hij is dan ook niet zomaar Rode Duivel geworden. Is het tijd voor hem om België te verlaten?

Mechele is sinds vorig seizoen niet meer weg te denken uit het basiselftal van blauw-zwart. Mechele praat nu over zijn toekomst.

Veel analisten vinden dat hij de stap naar het buitenland moet zetten om nog beter te worden, maar daar is de speler het niet mee eens.

“Waarom zou ik vertrekken als ik hier elk jaar Europa League kan spelen en mezelf kan blijven ontwikkelen?” aldus de 26-jarige verdediger in een gesprek met La Dernière Heure.

“Natuurlijk vraag ik me wel eens af of ik het niveau van de Premier League of de Bundesliga zou aankunnen. Maar ik denk dat ik er nooit een onbetwiste titularis zou worden. En een heel seizoen op de bank zitten is ook niets voor mij.”

Mechele is blij dat hij elk jaar voor de prijzen kan voetballen met Club Brugge. “Veel spelers laten zich gek maken door makelaars en geld. Ik verdien hier genoeg en ik voel mij hier goed. Dat is het belangrijkste”, besloot Mechele.

Simon Wauters

Club Brugge
 
 
Reacties.