Verrassende naam is speler van het jaar bij Manchester United: "Onder Mourinho was dit nooit gelukt"


Foto: © photonews 10 mei 2019 22:43

Het was een seizoen om snel te vergeten voor Manchester United. Gisteren werd bekend gemaakt wie speler van het jaar is bij de club en dat is toch wel een heel opvallende naam geworden.

Luke Shaw is verkozen tot speler van het jaar bij Manchester United. Toch wel opvallend, aangezien het lang geleden is dat de club nog zo veel tegendoelpunten heeft gehad op één seizoen. Het is de eerste keer dat Shaw deze prijs wint.

Shaw speelde 40 wedstrijden voor Manchester United dit seizoen en was één van de weinige lichtpuntjes. "Ik ben blij dat ik deze prijs gewonnen heb. Als je kijkt naar vorig seizoen zou ik nooit een kans hebben gehad om dit te winnen. Maar dat is het mooie aan voetbal. Het kan allemaal heel snel veranderen", aldus Shaw bij Sky Sports.

Toekomst

Toch wil Shaw dit seizoen zo snel mogelijk vergeten. "Ik zou liever een slecht seizoen spelen en een titel winnen. Natuurlijk is het een eer dat ik deze prijs heb gewonnen, maar het zou leuker geweest zijn als we een beter seizoen hadden gespeeld. We moeten nu gewoon naar de toekomst kijken en dit seizoen vergeten."

Premier League \\ Manchester United \\ Cardiff City
 
 
 
Reacties.