Door fans en medespelers benoemd tot beste speler van Chelsea en maker van de mooiste goal... Dat kan maar één iemand zijn!

11 mei 2019 12:12

Drie keer raden wie er door de fans en de spelers van Chelsea is uitgeroepen tot beste speler van het seizoen. Eden Hazard natuurlijk. Op de spelersverkiezingen van de Londense club stak hij drie individuele trofeeën op zak.

Bovendien gingen daar ook enkele records mee gepaard. Eden Hazard is immers de eerste speler die alle drie de individuele trofeeën -door de fans verkozen tot beste speler, ook door de medespelers en maker van het mooiste doelpunt- mee naar huis mag nemen.

Onze landgenoot is ook de eerste die vier keer tot beste speler werd verkozen door de fans. Het overkwam hem al in 2014, 2015 en 2017. Wat de stemming door zijn ploegmakkers betreft, die won hij voor de tweede keer.

Hazard maakte enkele schitterende goals dit jaar, maar zijn mooie dribbel en al even mooie afronding tegen Liverpool in de Carabao Cup stak er bovenuit. Hier ziet u die goal nog eens:

Callum Hudson-Odoi werd verkozen tot beste jongere van het seizoen.

Premier League \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.