Blijft Sint-Truiden in het spoor van Charleroi?

12 mei 2019 11:00

Vanavond staat in groep A van play-off 2 het duel tussen Sint-Truiden en Eupen op het programma. Sint-Truiden staat derde in het klassement met 12 op 21. Eupen staat onderaan met 7 punten.

Als Sint-Truiden vanavond kan winnen, staat het terug tweede op één punt van Charleroi. Bij de Limburgers is Sekine vanavond geschorst en zijn Garcia Tena en De Petter geblesseerd. Voor de rest zit iedereen in de selectie.

Eupen heeft dus niets meer om voor te spelen, maar uiteraard willen ze het Sint-Truiden zo moeilijk mogelijk maken. Makelele kan geen beroep doen op drie spelers: Youssef Msakni, Jordan Lotiès en Danijel Milicevic zijn niet 100% fit.

Onderlinge confrontaties

In de reguliere competitie won Sint-Truiden twee keer heel vlot van Eupen. In Eupen werd het 1-4. Thuis werd het 4-1. In de heenmatch in play-off 2, had Sint-Truiden het moeilijker. Het werd 1-1 en Sint-Truiden eindigde de match met tien man.

Kan Eupen winnen op het veld van Sint-Truiden? Dan levert dat aardig wat op bij Unibet. Een gokje van tien euro levert je dan 57,5 euro op.

Nils Wens

STVV \\ Eupen
 
 
Reacties.