Uitgelekt: 'Hier speelt Kompany volgend seizoen'


Foto: © photonews 13 mei 2019 20:14

De kans lijkt steeds groter dat Vincent Kompany zaterdag zijn (voorlopig) laatste wedstrijd in het shirt van Manchester City speelt. Ook de toekomst van de verdediger lijkt bij deze gekend.

Vooral afgelopen maandag leek het duidelijk. Na de overwinning van Manchester City tegen Leicester City (na een doelpunt van the Prince, nvdr.) nam Vincent Kompany met tranen in de ogen afscheid van het thuispubliek in Manchester. 

Volgens de Engelse media zal de FA Cup-finale van komende zaterdag ook ineens de laatste wedstrijd van Kompany worden. De verdediger is einde contract, maar moet inleveren én krijgt geen garantie op speelminuten meer. 

En toch zal Kompany de Citizens niet helemaal de rug toekeren. Zijn toekomst ligt volgens velen in de MLS, bij New York City FC. Jawel, dat is een zusterclub van Manchester City. 

Niet vies van Europese vedetten

De voetbalcompetitie in de Verenigde Staten is er niet vies van om Europese vedetten met een monsterloon te lokken. Bovendien liet Kompany in het verleden al blijken dat hij een Amerikaans avontuur zeker en vast ziet zitten.

Premier League \\ Manchester City \\ New York City FC
 
 
 
Reacties.