Dringt keuze zich op bij Anderlecht? Dure huurspeler of jeugdproduct?

13 mei 2019 10:41

Yannick Bolasie heeft Anderlecht quasi op zijn eentje naar play-off 1 gebracht met zijn goals. Maar de laatste weken kan de Congolees zijn stempel niet meer drukken op de ploeg. Tegen Antwerp zat hij helemaal in de tang bij Opare en Baby.

Op de persconferentie na de match luidde de vraag aan Karim Belhocine dan ook of het niet beter was om eens met Francis Amuzu te starten. Die valt de laatste weken telkens goed in en zijn acties komen er wel uit.

Uiteraard is het niet makkelijk om de dure huurling eens op de bank te zetten. Belhocine staat voor een dilemma. "Kijk, ik heb gewoon twee heel sterke spelers op links. Yannick had het inderdaad wat moeilijker, maar hij heeft al veel gegeven voor Anderlecht en daar ben ik hem dankbaar voor."

Maar 'Ciske' is natuurlijk een jeugdproduct, waar ze volgend seizoen mee willen doorgaan. Het is ook belangrijk dat die zich goed voelt. "Hij brengt frisheid in ons elftal. Ik ben ook heel tevreden over hem. Ik heb twee heel goeie spelers op links", herhaalde Belhocine nog eens.

Johan Walckiers

Anderlecht \\ Antwerp
 
 
Reacties.