Anderlecht krijgt heel wat spelers aangeboden, makelaars krijgen allemaal hetzelfde antwoord


Foto: © photonews 14 mei 2019 16:07

Anderlecht krijgt dezer dagen heel wat voorstellen op hun aanmeldingsplatform voor managers. Heel wat managers willen hun spelers - van wie ze denken dat ze een meerwaarde kunnen betekenen - aanbieden. Maar ze zijn allemaal al terug naar huis gekeerd met hetzelfde antwoord.

Sommige managers maakten al afspraken met Michael Verschueren en/of Frank Arnesen, maar kregen te horen dat het wel interessante pistes zijn, maar dat er niet gesproken zal worden over transfers tot er een nieuwe coach is aangesteld. 

De nieuwe trainer krijgt dus mee inspraak in de kernsamenstelling voor volgend seizoen. Tegen eind mei zou de nieuwe trainer moeten aangesteld zijn. Tegen dan wil Anderlecht wel al een deel van de kern opgekuist hebben.

Rustig kiezen

Het transfercomité wil eerst de profielen en posities kennen waar de nieuwe coach versterking wil. In hun zoektocht naar de 'witte merel' is er nu een shortlist van 4 à 5 namen waarmee ze gesprekken voeren. Verschueren wil geen te snelle beslissing nemen, want deze keer moet het er 'boenk' op zijn.

De nieuwe coach moet met de jeugd willen werken en moet die weg ook in moeilijkere periodes blijven inslaan. Hij mag de visie van de club na een paar maanden dus niet overboord gooien. We hoorden intussen ook waaien dat de Nederlandse pistes verlaten zijn.

Anderlecht
 
 
 
Reacties.