Nog niets zeker ondanks concrete belangstelling van Waasland-Beveren: "Interesse uit 1A en 1B"


Foto: © photonews 14 mei 2019 06:25

Het is voor Waasland-Beveren geen evidente zaak om het volgende seizoen voor te bereiden, zolang het niet weet in welke reeks het gaat uitkomen. Toch wordt de naam van Miguel Van Damme al een tijdje in verband gebracht met de Wase club. De interesse is concreet, maar een andere piste kan ook nog.

De doelman van Cercle Brugge wordt stilaan hardnekkig aan de ploeg van trainer Custovic gelinkt. "Waasland-Beveren is één van de mogelijkheden. Die interesse begint stilaan een stuk concreter. Er zijn verschillende ploegen genoemd. Er is interesse van teams uit 1A en 1B", heeft Van Damme keuze genoeg.

Beslissen op basis van het sportieve

De bedoeling is wel om puur op basis van het sportieve de knoop door te hakken. "Ik hoop dat ik de kans krijg om te groeien. Het is nog onduidelijk of dat bij Cercle kan. Zoniet zal het hier het einde zijn en zal het voor mij ergens anders zijn. De ploeg die mij de meeste speelkansen kan bieden, daar zal ik naartoe gaan."

Dat zal dan wellicht zeker niet zijn huidige ploeg zijn, gezien de aanwezigheid van Nardi. Of wel? "Het is afwachten wat het volgend seizoen gaat zijn. Voor hetzelfde geld is er dan geen enkele van de huidige keepers meer. Er zijn al gesprekken geweest, maar eerder oppervlakkig. Er zal nog wel gesproken worden. Het is nog altijd mogelijk dat ik blijf."

Cercle Brugge \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.