Bölöni hekelt situatie: "Twee, drie of geen voorrondes? Het beïnvloedt alles!"


Foto: © photonews 14 mei 2019 12:03

Laszlo Bölöni en Antwerp liggen op koers om de derde plaats te pakken. En daar hopen ze bij The Great Old heel hard op, want anders worden hun vakantieplannen en de voorbereiding op volgend seizoen zwaar verstoord.

Bölöni hoopt dat hij nog twee matchen moeten leiden en dan zijn koffers kan pakken. Als Antwerp nog vierde wordt, spelen ze immers de barragematchen op 26 mei. “We kunnen maar beter 4 op 6 pakken, dan zijn we zeker van onze derde plaats”, aldus Bölöni bij Het Nieuwsblad.

Het seizoen is al lang geweest en de spelers en hun coach snakken naar rust. Maar dan komt er nog de onduidelijkheid over de Europese tickets bij. "Ik begrijp niet dan men het zo ver heeft laten komen met heel dat gedoe rond KV Mechelen. Als alles goed gaat, vertrek ik volgende week op vakantie", zei Bölöni.

"Toch zal ik nog niet weten of we twee, drie of misschien géén Europese voorrondes spelen. De situatie heeft een impact op alle ploegen en beïnvloedt álles: de rustperiode van mijn spelers, maar ook de voorbereiding op het volgende seizoen.”

Antwerp
 
 
 
Reacties.