Pakt Union 6 op 6 tegen KV Kortrijk?

14 mei 2019 11:00

Vanavond staat in groep B van play-off 2 het duel tussen Union en KV Kortrijk op het programma. KV Kortrijk staat aan de leiding is al zeker van een plaats in de finale van play-off 2. Union staat tweede en kan vanavond 6 op 6 pakken tegen Kortrijk.

Union begint vanavond aan haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Ze hebben het uitstekend gedaan in play-off 2 en staan nu tweede met 17 op 24. Luka Elsner kan vanavond geen beroep doen op Percy Tau. Ook Gerard en Perdichizzi zijn geblesseerd. Kis en Vega zitten dan weer terug in de selectie.

Selectie Union: Kristiansen, D’Alberto; Kis, Hamzaoui, Federico Vega, Stamenkovic, Di Rupo, Kandouss; Borges, Besuschkow, Morren, Selemani, Mehlem, Teuma; Ferber, Tabekou, Fixelles, Letts, Niakaté 

KV Kortrijk gaat vanavond op zoek naar een zeer knappe 24 op 27. Yves Vanderhaeghe geeft rust aan enkele spelers. Hoxha, Ivanof, Kasongo, Stojanovic en Avenatti zijn er niet bij. 

Selectie KV Kortrijk: Bruzzese, Kumordzi, Azouni, Rougeaux, Koita, Prez, Chevalier, De Smet, Hines-Ike, Van Der Bruggen, Toualy Die, Charisis, De Sart, Camara, Ouali, Batsula, D'Haene, Ezekiel, Golubovic en Joel Pereira.

Wint Union opnieuw van KV Kortrijk? Dan levert een gok van 10 euro 25 euro op bij UNIBET. Als KV Kortrijk wint, levert een gok van 10 euro 26 euro op.

Union SG \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.