40 jaar inzet voor provincieclub die het tot eerste klasse schopte: "Bedankt Herman! Hij krijgt een waardig afscheid!"


Foto: © Photonews 14 mei 2019 20:04

Herman Wijnants is de voorbije 40 jaar het gezicht geweest van KVC Westerlo. In goede en slechte tijden stond de voorzitter op de barricades. Maar nu wordt de club overgenomen en krijgt hij het afscheid dat hij verdient.

Na 40 jaar is het verhaal uit. "Wie KVC Westerlo zegt, denkt onmiddellijk aan Herman Wijnants. Niet onlogisch. Herman is reeds veertig jaar actief bij KVC Westerlo en is één van de grondleggers die de steile opmars van onze club uit tweede provinciale Antwerpen tot eerste klasse bewerkstelligde", klinkt het bij Westerlo.

"Mede dankzij Herman staat KVC Westerlo als voetbalclub bekend als een club met een stevige Kempische verankering, als een toegankelijke familiale club, een club die op het hoogste niveau mooie resultaten geboekt heeft … als een club met een sterke jeugdopleiding."

"Na 40 jaar geeft Herman nu de fakkel door aan onze nieuwe eigenaar. Aanstaande woensdag zal de aanzet van de wedstrijd tegen Charleroi dan ook volledig in het teken staan van het afscheid van Herman. Een waardig afscheid van ‘zijn’ KVC Westerlo is dan ook het minste wat wij als club kunnen doen om onze appreciatie te tonen. Na de wedstrijd staat Herman erop om iedere supporter, medewerker van KVC Westerlo te trakteren in het Themacafé en grote kantine. Tot 24u neemt hij frisdranken en bieren voor zijn rekening."

Charleroi \\ Westerlo
 
 
 
Reacties.