Laat Club Brugge geld rollen voor vervanger Wesley? "We hebben al eens overbetaald voor spits"


Foto: © photonews 14 mei 2019 09:49

Wesley Moraes is aan zijn afscheidstournee bezig in het shirt van Club Brugge. Normaliter verhuist de aanvaller in het tussenseizoen naar een topcompetitie. Hoe wil blauw-zwart zijn vertrek opvangen?

Arsenal FC, Everton FC, SS Lazio, VfL Wolfburg,… En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat deze clubs met elkaar gemeen hebben? De naam van Wesley Moraes staat op hun verlanglijstje. 

Club Brugge is klaar om te cashen voor de Braziliaanse aanvaller. Bedragen van om en bij de dertig miljoen euro worden genoemd. Dat zorgt er natuurlijk ook voor dat andere club hun spelers extra duur willen verkopen aan blauw-zwart. 

Nicolas Castillo kon het nooit waarmaken, maar we hebben er wel op verdiend - Vincent Mannaert

En jawel, Vincent Mannaert moet in het tussenseizoen op zoek naar een nieuwe aanvaller. “Maar we hebben al eens overbetaald voor een spits”, countert de algemeen manager in Het Laatste Nieuws. “Dit gezegd zijnde: ik geloof in Kevah Rezaei voor volgend seizoen.”

Maar ‘doorbreken’ is niet alles. “We betaalden destijds drie miljoen euro voor Nicolas Castillo. “Hij heeft het nooit kunnen waarmaken op Jan Breydel, maar we hebben er nadien toch op verdiend. Al is het natuurlijk een feit dat ik liever investeer in spits die voor beslissende doelpunten zorgen.”

Club Brugge
 
 
 
Reacties.