🎥 Pure folklore en Mexican Wave ... in play-off 2: "We kunnen er maar beter om lachen"


Foto: © photonews 15 mei 2019 12:22

In play-off 2 is het ook plezant? In play-off 2 is het ook plezant! Op Jan Breydel kregen we absolute folklore te zien in een verder totaal overbodige wedstrijd.

Cercle Brugge verloor in eigen huis met 0-3 van Moeskroen en zakte zo naar de laatste plaats in zijn groep in play-off 2, maar de supporters lieten er de glimlach niet om. Integendeel zelfs: midden de malaise pakten ze uit met enkele leuke initiatieven.

Officieel waren ze met een dikke 3200 supporters, al ligt het reële aantal vermoedelijk een pak lager omdat niet alle seizoenskaarthouders waren afgezakt naar Jan Breydel. Maar zij die er waren, amuseerden zich prima.

Door bij elke afgekeurde goal om de VAR te roepen, door bij de gemiste strafschop nogmaals om de VAR te roepen en door zowel in de eerste als de tweede helft een Mexican Wave minutenlang door het stadion te laten gaan - inclusief enkele bezoekende fans overigens.

In een doorgaans desolaat ogend Jan Breydel zorgde dat voor erg leuke beelden. "Na zo'n seizoen als we de laatste maanden kennen, is het misschien maar beter dat we ons nog een beetje amuseren. We kunnen er maar beter om lachen en vooruitkijken naar volgend jaar", legden enkele supporters uit in de hoofdtribune.

Cercle Brugge \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.