Beerschot Wilrijk heeft enkele verrassingen in petto voor de laatste thuismatch: "Nieuwe naam, ..."

15 mei 2019 14:16

Er staan weer enkele veranderingen in het verschiet bij Beerschot Wilrijk. Wie als eerste op de hoogte wil zijn, zal zaterdag present moeten tekenen in het Olympisch Stadion.

Want na de laatste thuismatch van het seizoen gaat de club enkele zaken onthullen. Om zich van een talrijke opkomst te verzekeren pakt de club uit met gratis tickets.

Fragment uit communiqué: "Beerschot pakt uit met een ticketactie. Wie een ticket of een abonnement heeft voor Beerschot-Oostende, krijgt een ticket extra. En ook onze abonneehouders van het reguliere seizoen willen we dit moment niet ontnemen. Ook zij krijgen een ticket."

Maar er is meer. Er zal ook een afscheidswoord van verdediger Jan Van den Bergh zijn, de verdediger die naar KAA Gent verkast. Ten slotte zal Beerschot-Wilrijk -zoals de club nu nog heet- de nieuwe naam en het nieuwe logo bekendmaken.

"Om het seizoen helemaal af te ronden, tonen we op het grote scherm het nieuwe logo en de nieuwe naam van de club. Het nieuwe logo is van en voor de supporters. Zij verdienen de primeur. (...) We zullen het nieuwe seizoen starten met het historische stamnummer 13."

KV Oostende \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.