Nog meer pech voor Kustboys: twee jonkies extra in de blessureboeg, Jonckheere 'profiteerde': "Moet nu aan mezelf denken"


Foto: © photonews 15 mei 2019 11:06

KV Oostende moet de kelk tot de bodem ledigen dit seizoen. Ook tegen KVC Westerlo werd kansloos verloren én bovendien vielen nog eens twee spelers uit.

Coopman, Canesin en Capon waren al buiten strijd voor de rest van het seizoen, met Robbie D'Haese en Indy Boonen zijn daar nu nog twee namen bijgekomen.

Beiden vielen al voor de pauze uit in de wedstrijd tegen Westerlo en moesten dus worden vervangen. Dat was wel goed nieuws voor Michiel Jonckheere, die zou nog eens speelminuten kon vergaren na een lange revalidatie.

Applaus van publiek was hartverwarmend

"Ik moet nu cru zijn en aan mezelf denken en ritme opdoen na een jaar zonder voetbal. De omstandigheden zijn niet ideaal, maar ik ben blij dat ik opnieuw op het veld kan staan", aldus Jonckheere in een reactie na de wedstrijd.

"Ik kan me indenken dat het voor velen niet leuk is om in play-off 2 te spelen, maar ik ben blij dat ik nu opnieuw wat speelminuten kan vergaren. Mijn eerste thuismatch in een lange tijd, dat deed deugd - net als het applaus van het publiek. Hartverwarmend."

Sint-Truiden \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.