Nainggolan schept voor eens en voor altijd duidelijkheid over zijn lot als Rode Duivel


Foto: © photonews 15 mei 2019 09:34

Radja Nainggolan ooit nog eens in de uitrusting van de Rode Duivels zien, dat moeten we nooit meer verwachten. Of wel? De middenvelder van Inter Milaan schept duidelijkheid.

Het contrast voor en na het WK was gigantisch. Iedereen sprak over de niet-selectie van de publiekslieveling, maar na afloop van het WK en de derde plaats werd er met geen woord over gerept. België was in de ban van de wereldbeker, maar Radja Nainggolan ook.

"Tijdens het WK heb ik geen moment gemist.  Als een klein landje derde eindigen op een WK, dat is echt een wereldprestatie. Ik heb het team en mijn oud-team­genoten dan ook elke wedstrijd aange­moedigd en dat zal ik ook altijd ­blijven doen", aldus de middenvelder van Internazionale bij Het Nieuwsblad.

Al moest hij ook toegeven dat hij er bijzonder graag was bij geweest. "Bij de bronzen medaille moest ik even slikken. Natuurlijk was ik er op dat moment graag bij ­geweest, elke voetballer hoopt op een ­wereldkampioenschap te kunnen schitteren."

Maar dan de hamvraag: zit er nog een terugkeer in? "Dat station is echt gepasseerd. Voor mijn gevoel heb ik namelijk al twee WK’s gemist en bij het ­volgende WK ben ik waarschijnlijk te oud. Ik vind het heel ­jammer hoe het allemaal gelopen is, maar ik kan er helaas niks meer aan ­veranderen. In mijn ogen is het ­belangrijk om een man van je woord te zijn", besloot Nainggolan.

Serie A \\ Inter Milaan \\ België
 
 
 
Reacties.