Mannaert wil Vormer, Vanaken én Denswil met deze troef in Brugge houden: "Én ze zijn hier ook graag"

15 mei 2019 20:13

Club Brugge dreigt er volgend seizoen anders uit te zien. Wesley Moraes lijkt een zekere vertrekker, maar ook aan de mouw van een aantal andere sterkhouders wordt hevig getrokken.

En dan hebben we het in de eerste plaats over jongens als Hans Vanaken, Ruud Vormer en Stefano Denswil.  “Maar ik ga ervan uit dat ze volgend seizoen nog voor Club Brugge voetballen”, aldus Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws.

"De eerste twee hebben een Gouden Schoen gewonnen en voelen zich goed bij Club", gaat de algemeen manager van blauw-zwart verder. "De laatste is de beste linksvoetige verdediger van België.”

Is het zoveel beter om in een grote competitie in de middenmoot te voetballen? - Vincent Mannaert

In het buitenland liggen de lonen dan wel hoger, maar Club Brugge heeft andere troeven. “Club Brugge is de laatste jaren altijd op een Champions League-plaats geëindigd."

Top in België of middenmoot in topcompetitie?

“Ruud, Hans en Stefano beseffen dat ze bij ons altijd Europees voetbal spelen”, verduidelijkt Mannaert. “Is het zoveel beter in de grotere of mooiere competitie, waar je bij pakweg Saint-Etienne of Torino FC in de middenmoot moet gaan voetballen?”

Club Brugge \\ Standard
 
 
 
Reacties.