Winnen van Genk: het dilemma voor Anderlecht - Belhocine reageert: "Het speelt niet in de kleedkamer"


Foto: © photonews 15 mei 2019 17:37

Welk dilemma? Een deel van de Anderlecht fans verliest nog liever van Racing Genk zodat de titel veraf is voor Club Brugge. Maar een trainer, die wil natuurlijk elke match winnen.

Bij een eventuele overwinning van Anderlecht tegen Racing Genk donderdagavond bewijst paars-wit Club Brugge een grote dienst. En een goede zaak voor de vijand is een slechte zaak voor jezelf, zo redeneren sommige fans (lees er HIER meer over).

“Uiteraard gaan wij die match proberen te winnen” was de repliek van Karim Belhocine op die innerlijke tweestrijd. “Volgens mij is het ook helemaal geen thema in de kleedkamer en ik ga daar ook geen rekening mee houden.”

Aanvallend Genk

In Brugge zullen ze de strijdvaardigheid van Belhocine graag horen. “Wij willen donderdag winnen, want ook wij willen iets te vieren hebben. De club verdient dat”, verduidelijkte Belhocine.

Ondanks het feit dat de trainer vol voor de overwinning gaat wees hij wel naar Genk toen hij werd gevraagd om de verdiende kampioen aan te duiden. “Zij spelen het mooiste voetbal van de competitie. Bovendien verloren ze een erg belangrijke speler tijdens de play-offs (Pozuelo, nvdr.), maar dat hebben ze perfect opgelost.”

“Ik verwacht een erg aanvallend Genk van bij de start van de wedstrijd. Ze willen de partij zo snel mogelijk beslissen”, blikte Belhocine nog kort vooruit naar donderdag 20u30.

Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
 
Reacties.