Niemand ziet Genk verliezen op Anderlecht: "Zie jij het vak van Anderlecht extra duwen om Club kampioen te maken?"

16 mei 2019 06:16

Wat wordt dat vanavond in het Astridpark? Stel je voor dat Anderlecht de titel kost aan Genk... Maar er is geen analist te vinden die gelooft in dat scenario. Dit Genk moet in principe altijd te sterk zijn voor het zwalpende paars-wit, denkt ook Marc Degryse.

De kans dat de Genkies er hun Waterloo gaan kennen, is quasi onbestaande, zegt Degryse in HLN. "Genk kan alleen verliezen in Anderlecht als er een probleem is in het hoofd, en daar is geen reden toe. Trossard is zondag opgegeten door Mata. Die stampte ook nog eens op zijn enkel in het begin. Dat zal niet gebeuren op Anderlecht", aldus de analist.

"Wie moet daar Trossard uit de match houden? Heel Genk zal weer zichzelf kunnen zijn en zal makkelijker kunnen voetballen tegen Anderlecht. En nog iets... Je kunt de twaalfde man van Club ook niet vergelijken met die van Anderlecht. Het vak zit al maar halfvol, en ik denk niet dat ze daar achter de goal extra hard zullen duwen om Brugge kampioen te maken. Kan je je voorstellen dat Anderlecht Club de titel schenkt?"

Anderlecht \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.