Revelatie in het trainersgilde stelt zich kandidaat om Clement op te volgen bij Genk


Foto: © photonews 16 mei 2019 06:01

Zoals u wel al weet zou er een ongeziene trainerscarrousel kunnen gebeuren tijdens de zomer. Club Brugge, Anderlecht, Gent en Genk zoeken mogelijk allemaal een nieuwe trainer. Bij de Limburgers is dat omdat ze vrezen dat Philippe Clement straks voor Club Brugge gaat kiezen.

Dat brengt ook kandidaten met zich mee. Bernd Storck, die met Moeskroen in de reguliere competitie een opmerkelijke reeks neerzette, zou kandidaat zijn om Clement bij Genk op te volgen, weet Het Nieuwsblad. De Duitser heeft bij Les Hurlus al laten weten dat hij er na dit seizoen mee stopt.

De 56-jarige coach staat in de belangstelling van verschillende topclubs. Ook Club Brugge tastte al af en bij Anderlecht staat hij op de lijst. Storck zou zelf graag naar Genk gaan om er Champions League te kunnen spelen.

Dan moet Clement wel eerst vertrekken, maar in Limburg vreest men dat de lokroep van zijn ex-club Brugge te sterk gaat zijn. Bij blauw-zwart is het een publiek geheim dat ze waarschijnlijk niet met Ivan Leko willen doorgaan.

Trots op iedereen, hier heel graag geweest

"Ik was altijd tevreden bij Moeskroen en het was echt een fantastische samenwerking vanaf dag 1", nam Storck na de zege bij Cercle Brugge zelf op mooie wijze afscheid van Les Hurlus. "Ik ben heel trots dat ik met deze ploeg mocht samenwerken."

"We hebben mooie prestaties neergezet, waardoor zij me hielpen en ik hen heb geholpen. Alles samen hebben we het gewoon goed gedaan. Het bestuur volgde mijn manier van denken, ik ben hier heel graag geweest;"

KRC Genk \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.