KBVB erkent klachten van Gent-fans over Buffalo Village en komt met oplossingen


Foto: © Voetbalkrant.com 16 mei 2019 18:23

Na de verloren bekerfinale had een fan van KAA Gent een klachtenbrief naar de KBVB gestuurd over de gebrekkige organisatie van het fandorp en de bekerfinale in het algemeen.

De Belgische Voetbalbond heeft die klachten behandeld en heeft het clubbestuur van KAA Gent twee voorstellen gedaan. Door de lange wachttijden heeft niet iedereen de consumptiebonnetjes opgebruikt, waardoor ze die mee naar huis moesten nemen.

Het eerste voorstel van de KBVB is dat deze fans hun bonnetjes nog mogen gebruiken tijdens de thuiswedstrijden van de Rode Duivels dit jaar: 8 juni (Kazachstan), 11 juni (Schotland), 10 oktober (San Marino) en 19 november (Cyprus).

Het andere voorstel houdt in dat de betrokken fans hun consumptiebonnen opsturen naar de KBVB en dat de Bond die dan terugbetaalt.

"De club is tevreden met de voorgestelde oplossing en dankt de KBVB voor dit voorstel. Verder heeft de KBVB beloofd de organisatie van toekomstige bekerfinales in nauwer overleg met betrokken clubs te organiseren teneinde situaties als die op 1 mei te vermijden", was de reactie van de Buffalo's op de clubwebsite.

HIER leest u de klachtenbrief van twee weken geleden.

KAA Gent
 
 
 
Reacties.