Genks geloof blijft: "Brugge is niet ineens een machine die over alles en iedereen heen loopt"


Foto: © photonews 16 mei 2019 07:01

't Is superspannend in de laatste twee speeldagen richting titel. Wordt het vanavond al beslist of gaan we zondag met z'n allen twee matchen tegelijk volgen om te zien wie er de oppergaai pakt? Dimitri De Condé, TD van Genk, blijft alvast kalm en behoudt zijn vertrouwen in een goede afloop.

De Condé ziet immers dat er geen greintje twijfel in zijn spelersgroep is geslopen. "Wij hebben een hele nuchtere groep die niet leeft van emoties. Niet na een nederlaag, maar ook niet na een overwinning. Na een zege denk ik op weg naar beneden soms 'en nu staat die kleedkamer op z'n kop'. Maar ook dan blijft deze groep vrij nuchter", vertelt hij in HLN

"Met nog twee wedstrijden te gaan blijven we baas over ons eigen lot. Natuurlijk voel je die spanning nu die laatste twee matchen. Wie anders beweert, is naïef. Maar die spanning zal bij Club zeker niet minder zijn."

Club Brugge gaat ook een hele moeilijke match tegemoet

Want De Condé weet dat het in Luik ook kan spoken. "Ik ken het huis in Standard vrij goed en Club Brugge gaat óók een hele moeilijke match tegemoet. De perceptie wordt gecreëerd dat Club een machine is die plots simpel over alles en iedereen loopt. Dat is natuurlijk niet zo. Als wij naar Brugge gaan, dan weten we dat het daar kan spoken. Wel, in Luik kan het ook spoken."

Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
 
Reacties.