Gunther Hofmans praat nog eens: "Mijn schoonvader is zo dikwijls verguisd" en "Bij Antwerp hadden we niet de mogelijkheden van Ghelamco"


Foto: © Photonews 16 mei 2019 07:18

In 1999 hield Germinal Ekeren op te bestaan en fuseerden ze met het toenmalige Beerschot VAC. Gunther Hofmans werd sportief manager van de club en zijn schoonvader Jos Verhaegen werd er voorzitter. Bij de twee grote Antwerpse clubs zelfs. Maar er was weinig appreciatie voor hun werk bij de fans.

Tot 2011 hielden Hofmans en Verhaegen het uit bij Germinal Beerschot. “Mijn schoonvader is zo dikwijls en gemakkelijk verguisd. Hij is weggejaagd bij Germinal Beerschot, terwijl hij die club toch een aantal jaren gezond heeft kunnen houden en een beker heeft gewonnen", klinkt het in GvA.

Daarna trok het duo voor vier jaar naar Antwerp, waar Paul Gheysens nu voor successen zorgt. “Of dat voor rancune zorgt? Nee, waarom zou het? Chapeau voor wat Ghelamco met Antwerp doet. Met 500 per uur zetten ze het Antwerps voetbal weer op de kaart."

"Ik hoop dat we toch een beetje aanspraak mogen maken op de financiële stabiliteit die er is gekomen. Maar we voelden al snel dat het voor ons financieel te zwaar werd. Wij hadden niet de mogelijkheden van Ghelamco. Of ik het geld dat ik nog tegoed had, gekregen heb? Wees gerust, alles is in orde gekomen.”

Antwerp \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.