De grote droom van Kylian Hazard: "Mijn broers pesten me er al mee, ze zeggen dat ze geen 1000 jaar gaan voetballen"

16 mei 2019 08:53

Kylian Hazard gaat ook volgend seizoen voor Cercle Brugge spelen. "Eén van de eerste clubs die me twee jaar wil houden. Ik moet hen veel teruggeven", aldus aanvallende middenvelder bij de RTBF. En dat zou wel eens kunnen samenvallen met zijn grootste droom: het EK spelen met zijn broers.

Kylian moet nog naam voor zichzelf maken, terwijl zijn twee oudere broers hun strepen al verdiend hebben. "Mijn droom als voetballer is om het EK met mijn broers te spelen volgend jaar", geeft hij toe bij de Waalse zender. "Dat zou mooi zijn en ik ga er alles aan doen. Ik weet dat het moeilijk gaat worden, maar ik ga niet afgeven. Ik ga mijn limieten opzoeken."

Bij Cercle een selectie afdwingen wordt in ieder geval geen evidentie. "Het probleem met mijn broers is dat zij al in de nationale ploeg zitten", lacht hij. "Maar ik moet nu het werk erin steken. Ze pesten me soms en zeggen 'we wachten op je. Haast je eens! We gaan geen 1000 jaar voetballen.' Ik moet nu bewijzen dat ik op dat niveau kan voetballen."

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge \\ België
 
 
 
Reacties.