Chelsea is jonge middenvelder lange tijd kwijt

16 mei 2019 19:20

Chelsea heeft dit seizoen nog één wedstrijd op het programma staan. En wat voor één: de finale van de Europa League. In tegenstelling tot tegenstander Arsenal staat er voor de Blues minder op het spel: ze zijn namelijk al zeker van een ticket voor de Champions League volgend seizoen.

In tegenstelling tot tegenstander Arsenal staat er voor de Blues minder op het spel: ze zijn namelijk al zeker van een ticket voor de Champions League volgend seizoen. 

In die finale zullen Eden Hazard en co het wel zonder Ruben Loftus-Cheek moeten stellen. De middenvelder scheurde volgens The Chelsea Echo namelijk zijn achillespees tijdens de oefenwedstrijd tegen New England Revolution. 

De 23-jarige middenvelder is daardoor minstens zes maand buiten strijd. Dat is niet enkel slecht nieuws met het oog op de Europa League-finale, maar ook voor de eerste maanden van volgend seizoen. 

Door het transferverbod kan Chelsea namelijk geen vervanger aantrekken. De rijzige middenvelder kwam dit seizoen veertig keer in actie voor de Londenaars. 

Premier League \\ Europa League \\ Arsenal \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.